Politica de confidențialitate

Sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate făcând o achiziție online, creând un cont și/sau abonându-vă la newsletter-ul nostru.

Prin efectuarea unei achiziții online; ne dați consimțământul pentru păstrarea unor date personale pe care ni le furnizați. Cum ar fi numele, adresa de e-mail, numerele de telefon și adresele dvs. pentru a procesa și livra orice comenzi pe care le plasați. Prin plasarea unei comenzi la noi, sunteți de acord ca detaliile cardului/bancare să fie partajate cu partenerul nostru de plată securizat PayU, astfel încât tranzacția dvs. de plată să fie procesată. În mod similar, sunteți de acord ca numărul dvs. de telefon, adresa de e-mail și adresa de expediere să fie partajate cu curierii noștri nominalizați (FanCourier, DSC Courier, Urgent Cargus, TNT și/sau Sameday) și cu facilitățile de distribuție pentru livrări rapide și/sau internaționale, astfel încât comanda dumneavoastră să poată fi livrată și puteți fi contactat telefonic pentru orice problemă referitoare la starea comenzilor dumneavoastră. Nu ne asumăm nicio responsabilitate în numele partenerilor noștri de plată, curierilor sau facilităților de distribuție.

Prin crearea unui cont EVELIN TEXTILE, ne dați consimțământul pentru păstrarea unor date cu caracter personal, pe care ni le furnizați. Cum ar fi numele, adresa de e-mail, numerele de telefon și adresele dvs. pentru a procesa și livra orice comenzi pe care le plasați.

Prin abonarea la newsletter-ul nostru; ne dați consimțământul pentru păstrarea unor date cu caracter personal pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa de e-mail, locația, data nașterii și sexul, pentru a vă ține la curent prin buletine informative și e-mailuri. Nu vom partaja niciodată datele dumneavoastră cu caracter personal cu terți fără consimțământul dumneavoastră. Când vă abonați la newsletter-ul nostru sunteți de acord să vă contactăm prin e-mail cu detalii despre produse noi, colecții, caracteristici, vânzări de mostre, oferte speciale, concursuri, evenimente de interes și promoții.

SC EVELINE TEX SRL, proprietarul www.evelintextile.ro, este operator de date înregistrat la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Pentru mai multe informații, accesați: https://www.dataprotection.ro/

În orice moment, vă vom oferi posibilitatea de a vă dezabona de la orice serviciu sau actualizare la care v-ați abonat, dacă vă răzgândiți. Orice e-mail pe care vi-l trimitem va conține un link automat de dezabonare ușor, astfel încât să puteți renunța la acel serviciu anume.

Colectăm informații despre traficul site-ului, vânzări, liste de dorințe și alte informații comerciale care pot fi partajate cu platforma noastră de publicitate terță parte pentru a vă îmbunătăți experiența de cumpărături.

În cele din urmă, este posibil să folosim informațiile dumneavoastră personale pentru studiile noastre de marketing interne și demografice, împreună cu date non-personale, pentru a monitoriza modelele clienților, astfel încât să putem îmbunătăți în mod constant designul site-ului nostru pentru a satisface mai bine nevoile vizitatorilor noștri.