Recenzii

Noi abordam cu maxima responsabilitate experienta fiecarui client. Cand gresim cautam solutii. Cand contribuim la evidentierea in piata sau la o zi festiva suntem mandri de ceea ce am realizat.

18 replies
 1. stroescucosmina
  stroescucosmina says:

  Va multumesc mult celor de la Evelin!!! Sunteti grozavi?, adica profi, promti si mai ales aveti niste produse extraordinare. V-am descoperit din intamplare , dar de cate ori imi comand ceva de la voi si primesc produsul imi umpleti ziua de bucurie!
  Felicitari ??

 2. Vajda Andreea
  Vajda Andreea says:

  Va multumesc frumos!! Am comandat tafta Duchese roz piersicuta. Material de foarte buna calitate si culoarea este minunata. Am ramas foarte placut surprinsa de modul de ambalare. Va multumesc inca o data pentru promptitudine si profesionalism. Cu siguranta vom mai colabora.

 3. daiana_ivan
  daiana_ivan says:

  RECOMAND CU INCREDERE!
  Am comandat tafta cu elastan pe care am ales sa o combin cu o banda din fulgi. Dupa plasearea comanzii am fost contactata de catre dânșii ca sa imi aduca la cunostinta faptul ca nuantele sunt diferite si imi vor schimba materialul cu o alta nuanta care sa se potriveasca cu nuanta fulgilor. Am apreciat implicarea si gestul!
  Materialele sunt de o calitate extraordinara si impachetate frumos!

 4. Turturean Irina
  Turturean Irina says:

  Materialele sunt exceptionale (eu am comandat matase) . Comanda a fost livrata foarte repede.
  Datorita neatentiei mele am ales gresit un material pe care l-am comandat si doamnele de la servicii cu clientii au fost foarte amabile si rabdatoare. Returul s-a realizat foarte rapid (a doua zi)si in ziua returului am fost contactata din nou de firma. Credeam ca doar in strainatate exista un asemenea nivel de serviciu cu clientii. Aveam mari emotii cu comandatul online mai ales la materiale scumpe si datorita faptului ca nu ma pricep inca dar ma bucur ca am gasit aceasta companie si pot comanda linistita…emotiile le pastrez pentru cusut! :))
  Ah si am fost impresionata si de ambalare, mi s-a parut eleganta.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns