Recenzii

Noi abordam cu maxima responsabilitate experienta fiecarui client. Cand gresim cautam solutii. Cand contribuim la evidentierea in piata sau la o zi festiva suntem mandri de ceea ce am realizat.

16 raspunsuri
 1. stroescucosmina
  stroescucosmina says:

  Va multumesc mult celor de la Evelin!!! Sunteti grozavi?, adica profi, promti si mai ales aveti niste produse extraordinare. V-am descoperit din intamplare , dar de cate ori imi comand ceva de la voi si primesc produsul imi umpleti ziua de bucurie!
  Felicitari ??

 2. Vajda Andreea
  Vajda Andreea says:

  Va multumesc frumos!! Am comandat tafta Duchese roz piersicuta. Material de foarte buna calitate si culoarea este minunata. Am ramas foarte placut surprinsa de modul de ambalare. Va multumesc inca o data pentru promptitudine si profesionalism. Cu siguranta vom mai colabora.

 3. daiana_ivan
  daiana_ivan says:

  RECOMAND CU INCREDERE!
  Am comandat tafta cu elastan pe care am ales sa o combin cu o banda din fulgi. Dupa plasearea comanzii am fost contactata de catre dânșii ca sa imi aduca la cunostinta faptul ca nuantele sunt diferite si imi vor schimba materialul cu o alta nuanta care sa se potriveasca cu nuanta fulgilor. Am apreciat implicarea si gestul!
  Materialele sunt de o calitate extraordinara si impachetate frumos!

Lasă un răspuns

Vrei să te alături descrierii
Ești liber să contribui!

Lasă un răspuns