1. General

Site-ul www.evelintextile.ro este proprietatea SC EVELINE TEX SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J39/407/2014, CUI: RO33478908, sediul social: Calea Moldovei nr. 10, Focsani.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.  EVELINE TEX  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

EVELINE TEX garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.evelintextile.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei EVELINE TEX fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link catre www.evelintextile.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru EVELINE TEX sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

.

2. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.evelintextile.ro , imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea EVELINE TEX si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul EVELINE TEX a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

3. Produsele si serviciile oferite de EVELINE TEX. Politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.evelintextile.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si chitanta conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari EVELINE TEX in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.